Over Primera Fidelio

Op 1 Jan 1998 hebben wij de winkel Kareltje gelegen aan de Beethovenstraat overgenomen van Liesbeth. Zowel de winkel als Liesbeth waren een begrip in de buurt.

Een paar jaar daarvoor, alle kinderen gingen bij Liesbeth snoepjes halen, kwam Jenny in aanraking met Kareltje en vanaf dat moment ontstond een 2de moeder relatie met Jenny.

Zo werd Liesbeth een vaste vriendin van de familie en was zij zelfs getuige bij het huwelijk van Jos en Jenny.

Vanaf 1998 werd Kareltje overgenomen door Jos en Jenny en binnen een paar jaar waren er vele veranderingen.

Zo moest de winkel verhuizen omdat de locatie op de Beethovenstraat gesloopt werd, sloten we ons aan bij coöperatie Primera en kwamen we na het ontstaan van het Haydnplein terug met een mooie nieuwe winkel. Op het Haydnplein zitten we samen met een grote supermarkt, drogist, kapper, bakker en snackbar/cafetaria. We mogen wel zeggen dat we op een perfecte locatie zitten. We hebben met onze tabak/gemakzaak een vaste klantenkring. Bij ons kan je sparen voor gratis Staatsloten , puzzelboekjes en wenskaarten met de Primera app of spaarpas. Wij vernieuwen ons aanbod regelmatig en zijn we altijd weer op zoek naar nieuwe uitdagingen. Deze website is een makkelijke manier om direct in contact te komen met ons aanbod.